Onze diensten en producten

Zekerheid in onvoorziene situaties is wat wij bieden. Wij zorgen ervoor dat uw verzekeringen aansluiten bij uw wensen en behoeften. Bekijk hieronder het volledige aanbod aan diensten.

Zakelijke verzekeringen

Samen met u nemen wij de bedrijfssituatie door en brengen wij de risico's in kaart. Vervolgens bespreken wij samen met u welke risico's u het beste kunt verzekeren en welke risico's u wellicht "zelf kunt dragen".

Lees verder

Prive verzekeringen

Ook voor u, als ondernemer, kunt u bij ons terecht voor al uw particuliere prive verzekeringen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor zowel uw zakelijke als prive verzekeringen.

Lees verder

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Bent u zelfstandig ondernemer en raakt u onverhoopt arbeidsongeschikt? Dan kan uw inkomen flink dalen. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering verzekert u zich voor een maandelijkse uitkering.

Lees verder

Risico analyse

Ondernemen brengt risico's met zich mee. Met een risicoanalyse brengen wij de risico's van uw bedrijf in kaart. Dit helpt u uiteindelijk bij het maken van de juiste beslissingen. Zowel voor de onderneming als de ondernemer.

Lees verder

Persoonlijk advies

Succesvol ondernemen en uw zakelijke doelen realiseren. Wat zijn de trends in uw branche, hoe zorgt u voor evenwicht tussen zakelijk en privé, en waar moet u aan denken als u wilt uitbreiden?

Lees verder