Wie zijn wij

Ensure Zakelijke Zekerheid is opgericht door Bart Martens eind 2018.

Bart Martens heeft daarvoor 23 jaar een eigen middelgroot assurantie kantoor gerund in Horst, na veel wikken en wegen heeft hij het kantoor per 1-4-2017 overgedragen aan een andere eigenaar en is daar in loondienst gaan werken.

Per 1-9-2018 heeft Bart zelf ontslag genomen en besloten om weer een kantoor voor zichzelf te starten. Ensure Zakelijke Zekerheid richt zich op de zakelijke klanten die behoefte hebben aan persoonlijk advies en korte lijnen, door samen te werken met service provider ANAC te Eindhoven is de continuïteit gewaarborgd.

Bij ziekte of afwezigheid zal de telefoon door ANAC opgenomen worden, verder zorgen ze o.a. voor administratieve ondersteuning op gebied van mutaties en schades.

Ons kantoor is gevestigd in een bedrijven verzamelgebouw gelegen aan de Spoorweg 10 te Horst-Hegelsom.

Bel ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak, de koffie staat klaar!

Bart Martens


Even alle belangrijke zaken op een rij

Een overzicht van alle juridische en informatieve documenten

Ons kantoor of één of meerdere werknemer(s) staat/staan bij verschillende organisaties geregistreerd.

Registraties

Een vergelijkingskaart geeft informatie over onze dienstverlening en wat je ongeveer aan kosten kunt verwachten. In een productwijzer staan de belangrijkste kenmerken van een verzekering. Dit helpt u bij het oriënteren en om te bepalen of een verzekering zinvol voor u is.

Vergelijkingskaarten Productwijzers

Wij verwerken persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze diensten en cookies wanneer u onze website bezoekt. Benieuwd hoe wij dit doen?

Privacy Cookies Disclaimer

Waar gewerkt wordt, kunnen fouten gemaakt worden of kunnen er misverstanden ontstaan. Lees in onze klachtenprocedure hoe wij met uw klacht omgaan.

Klachtenprocedure