Over ons

Welkom bij Ensure Zakelijke Zekerheid, uw vertrouwde partner in het waarborgen van financiële stabiliteit en bedrijfsveiligheid.

Bij Ensure begrijpen we dat de zakelijke wereld vol uitdagingen zit, en daarom streven we ernaar om u de gemoedsrust te bieden die u verdient.

Na 23 jaar eigenaar te zijn geweest van een middelgroot assurantiekantoor, richtte Bart Martens in 2018 Ensure Zakelijke Zekerheid op. Bart besloot zich met Ensure Zakelijke Zekerheid specifiek te richten op de zakelijke klanten die waarde hechten aan persoonlijk advies en korte communicatielijnen.

Ons team

Bart Martens

Functie
  • Adviseur Zakelijke Verzekeringen / Eigenaar

Bart gaat graag met ondernemers in gesprek over verzekeringsvraagstukken, samen zoeken wij naar de beste oplossingen voor uw bedrijf en privé situatie. Klant belang staat altijd voorop. In de vrije tijd is Bart graag bezig met zijn hobby’s hardlopen, enduro rijden en trompet spelen.

Remco Tielen

Functie
  • Adviseur binnendienst zakelijke verzekeringen

Met zijn jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche staat Remco zijn klanten met raad en daad bij. Persoonlijk contact met onze klanten vindt hij erg belangrijk, waarbij hij altijd op zoek is naar een passend advies. Zijn vrije tijd brengt Remco het liefst door met zijn gezin en vindt hij het ook gezellig om een avondje te borrelen met vrienden. Daarnaast levert hij ook een actieve bijdrage bij het ondersteunen van het verenigingsleven.

Stel ons gerust uw vraag