Stage bij Ensure

Stage

Bij Ensure Zakelijke Zekerheid bieden we niet alleen verzekeringsoplossingen, maar investeren we ook in de groei van getalenteerde stagiairs. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Daarnaast zijn onze stageprogramma's ontworpen om studenten een waardevolle en praktijkgerichte ervaring te bieden binnen de wereld van zakelijke verzekeringen en risicobeheer.

Waarom Kiezen voor een Stage bij Ensure Zakelijke Zekerheid?

  1. Leren van Experts en werken in een enthousiast team: Werk samen met professionals in de verzekeringsbranche. Ons team staat klaar om kennis en inzichten met je te delen.
  2. Persoonlijke begeleiding: Bij Ensure streven we ernaar om jouw individuele groei te ondersteunen. Je ontvangt persoonlijke begeleiding om je vaardigheden te verfijnen en je professionele doelen te bereiken.
  3. Diverse Werkervaring: Verken verschillende facetten van ons vak, van risicobeheer tot contact met onze relaties.
  4. Stagevergoeding: Naast de waardevolle ervaring die je opdoet, bieden we ook een marktconforme stagevergoeding aan.

Altijd Op Zoek Naar Nieuw Talent!

Bij Ensure Zakelijke Zekerheid geloven we in de kracht van jong talent en zijn we vastbesloten om de toekomstige verzekeraars vorm te geven. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Dus, ben je gepassioneerd om je carrière in de verzekeringssector te starten? Dan ben je van harte welkom bij Ensure Zakelijke Zekerheid!

Ben je geïnteresseerd in een stageplek bij Ensure? Stuur je CV en motivatie naar bart@ensure.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je meer informatie over de stageplek en wat wij te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op!

Stel ons gerust uw vraag